Martorell, seu de la final de la Lliga Catalana EBA 2016-17

Els amfitrions s’enfrontaran davant del BBA Castelldefels el proper 11 de maig (21.15 h)

La final de la XXXV Lliga Catalana EBA entre el BC Martorell-Solvin -foto portada- i el BBA Castelldefels -foto interior- es disputarà el proper dijous 11 de maig a les 21.15h en el Pavelló Municipal de Martorell. Els dos equips arriben a aquesta final després de superar amb èxit les seves respectives semifinals disputades a principis del passat mes de novembre en el Complex Esportiu Can Vinader de Castelldefels. El Martorell d'Adrià Alonso va derrotar al Recambios Gaudí CB Mollet per un ajustat 72-79, mentre que el Castelldefels va guanyar per 82-76 a l'Outletmoto.com CB Grup Barna.

castelldefelsABB

L'amfitrió de la final d'enguany, el Martorell, es classificava per a les semifinals en derrotar a domicili al Flor de Vimbodi-Perdinyes Lleida per 78-90; mentre que el seu rival a semis, el Mollet, superava a l'UB Sant Adrià per un ajustat 89-85 en uns quarts de final disputats a finals de setembre. Pel que fa a l'altre finalista, el Castelldefels, guanyava amb un contundent 83-62 al CB Igualada i es veuria a semis davant un Barna que havia derrotat al CB Castellbisbal per vuit punts de diferència (71-63).

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix