El Castelldefels passa de ronda en la Copa Catalunya

El conjunt mariner s'ha imposat al Sant Andreu per 2 a 1 en el Municipal d'Els Canyars.

Un gol de Prieto, a cinc minuts per al final de la primera part, va permetre el conjunt del Baix Llobregat accedir a la següent ronda de la Copa Catalunya (quarts de final). Els castelldfelencs van sortir amb molta més convicció i frut del seu domini va arribar el gol d´Édgar Doblas, als 13 minuts. Els andreuencs van reaccionar i Melo va aconseguir igualar de nou el marcador. Però poc va durar l'alegria als quatribarrats ja que Sergio Prieto tornava a avançar al Castelldefels a poc pel descans. A la represa, el Sant Andrue va apretar però va ser incapç de posar en perill el triomf final dels homes d'Antonio Escudero. El proper rival serà el Torreforta.

UE Castelldefels: Álex, Kevin, Alberto Garcia, Marc Martínez, León, Navarro, Sergio Prieto, Amir, Jairo, Sascha i Edgar Doblas. També han jugat Javi Sánchez, Gilberto, Jorge Sánchez, Montilla, Amantini i Joel.

UE Sant Andreu: Pau, Jarque, Melo, Borja, Jilmar, Nando, Héctor, Ángel, Víctor, Rubén i Nakor. També han jugat Pol, Pepe, Ibrahim i Jan.

Gols: 1-0 Edgar Doblas (13′); 1-1 Melo (31′), 2-1 Sergio Prieto (40′).

Àrbitre: Rodríguez Portolés, del col·legi català. Ha mostrat la targeta groga als locals Alberto García, León, Jairo i Edgar Doblas; i als visitants Jarque, Víctor i Rubén Benítez.

Estadi:  Els Canyars. Uns 600 espectadors.