El Sant Adrià, campió de Catalunya júnior de bàsquet a Sant Feliu

Es va imposar a la final al Basket Almeda de Cornellà per cinc punts de diferència (65-60)

L’Snatts Femení Sant Adrià A es va proclamar, per quarta temporada consecutiva, campió del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent en superar al Basket Almeda per 65 a 60 en una gran final disputada diumenge passat 30 d'abril al Palau d’Esports Municipal Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

El partit es va iniciar amb un 20-11 favorable a les vigents campiones però les de l'Almeda van aconseguir retallar distàncies en el segon període marxant al descans amb un ajustat 35-29 en el marcador. A la represa la igualtat va continuar (49-46 al final del 3r període) i les de Cornellà de Llobregat van poder capgirar l'electrònic en els primers minuts del darrer quart gràcies a un parcial de 0-8 (55-57). En un final de partit del tot emocionant, les del Sant Adrià de Dani José van tornar a posar-se per davant fent-se amb la victòria i títol final.

La més destacada del partit va ser Carolina Guerrero, de l'Almeda, amb 10 i 11 rebots seguida de la seva companya d'equip Ana Caballero (10 punts i 6 rebots). Per part de l'equip campió han destacat Lucia Moreno -màxima anotadora de la final amb 13 punts-, Xènia Artiga i Carla Flores. Cal destacar que al conjunt morat juga la cornellanenca Irene Madrid -foto-.

Irene Madrid 1

El Citylift GEiEG Unigirona A va finalitzar en tercera posició en superar al Barça CB Santfeliuenc per un 46 a 51 en un emocionant i disputat partit pel tercer i quart lloc. Els tres primers classificats accedeixen a disputar el Campionat d'Espanya de clubs Júnior que enguany tindrà lloc del 7 al 13 de maig a Lugo.

Redacció / Foto: FCBQ – Sant Adrià