Sant Feliu, seu de la Jornada de Futbol femení de l’FCF

Imprimeix

Se celebrarà demà 1 de maig al camp de futbol de Les Grases

El camp de futbol de Les Grases de Sant Feliu de Llobregat serà una de les catorze seus de tot Catalunya que acollirà diferents partits de la Jornada de Futbol Femení que se celebrarà demà dilluns 1 de maig, de 9.30 a 14 h. Les participants, entre 6 i 14 anys, disputaran partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.

A les 9.30 h es distribuiran els grups i començaran les activitats físiques. A partir de les 12.15 h, es confeccionaran els equips i a les 12.30 h s'iniciaran els partits. L'activitat finalitzarà a les 14 h, quan es farà la cloenda de la jornada. Aquesta serà la cinquena edició de la Jornada de futbol femení. Per les jornades anteriors ja hi ha passat més de 800 nenes.

Edició del 2016

En l’edició de l’any passat, al Baix Llobregat van participar unes 300 jugadores, aproximadament, mentre que a la resta de Catalunya es van inscriure prop de 3.000 futbolistes d’entre 6 i 14 anys. L’objectiu és promocionar el futbol femení entre totes les noies que habitualment no practiquen aquest esport, però també va dirigit a aquelles jugadores federades que volen millorar aspectes tècnics. Durant la Jornada participaran els tècnics de les seleccions comarcals del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Ricard Ballo – Aj. Olesa de Montserrat