El Castelldefels RUC, campió de la Divisió d’Honor Catalana de rugbi

Es va imposar a la final a l’RC Sitges (19-39) i jugarà ara els playoff per pujar a Divisió d’Honor B nacional

El Castelldefels RUC es va proclamar, aquest passat diumenge, campió de la Divisió d’Honor Catalana 2017, després de vèncer al RC Sitges per 19 a 39, a l’estadi de la Foixarda de Barcelona.

El conjunt dirigit per Lucho Cabané va anar per davant en el marcador durant gairebé tot l’enfrontament. Als 15 minuts de l’inici, els baixllobregatins obrien el marcador amb un assaig, que els de Sitges contestarien de la mateixa manera. Amb el marcador de nou 5-5, el CRUC va començar a sumar punts al lluminós aprofitant els cops de càstig a favor.

castefa rugbi campio

A la represa, i iniciant el joc amb un 5 a 11 pels de Cabané, els de Castelldefels van ampliar encara més el marcador. Tot i així, la disputa del partit era latent durant els 80 minuts i els sitgetans, que no es van donar per vençuts en cap moment, van sumar punts al marcador en els minuts finals. Aquests, però, no van ser suficients per imposar-se al poderós Castelldefels RUC.

Ara, el CRUC lluitarà per l'ascens a Divisió d'Honor B als playoff amb els campions dels grups valencià, balear i murcià. Els castelldefelencs ja estan preparant la seva participació.

Redacció / Fotos: Pedro Guerra - Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix