Jaume Leiva i Hasna Bahom s’imposen en la Cursa de Martorell

Imprimeix

La prova atlètica, que tornava a disputar-se després de tretze anys, va aplegar més de 800 participants en les seves diferents distàncies

 

Més de 800 participants es van aplegar per prendre part a la dinovena edició de la Cursa dels deu Quilòmetres de Martorell, que tornava a celebrar-se després de tretze anys d’absència. La ciutat va tornar a ser una gran festa atlètica ahir diumenge.

A la cursa dels 10 quilòmetres, Jaume Leiva es va imposar en categoria masculina. L’atleta del CE I run with Leiva va fer un temps de 31’21’’, seguit de Soufiane Mahboub (AA Palamós, 31’27’’) i David Martínez (Avinent Manresa, 31’43’’). En noies, la primera classificada va ser Hasna Bahom (FC Barcelona) amb un registre de 36’17’’. Janet Becerra (CA Granollers, 36’59’’) va ser segona i Meritxell Soler (Avinent Manresa, 37’54’’), tercera.

A la cursa dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Juan Manuel García, del CA Canyelles, amb un temps de 16’32’’. Sergio Bejarano (CA Viladecans, 17’) i Jan Casas (17’20’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Jackeline Gómez (Vilafranca) va ser la primera en creuar la línia d’arribada amb 20’53’’. Mireia Cano (CA Olesa, 22’26’’) i Ona Llordella (23’38’’) van acabar per darrere.

D’altra banda, Sergi González (CA Viladecans) i Laia Castaño (Martorell AC) van ser els guanyadors de la prova del 1.300 metres, mentre que Max Monteys i Enya Lechuga foren els vencedors a la distància dels 700 metres.

Redacció / Foto: Aj. Martorell