El Castelldefels Hoquei Club tindrà un nou camp

Imprimeix

Es remodelarà per complet la instal·lació esportiva de la Via Fèrria i només es jugarà a hoquei sobre herba a partir de la propera temporada

El Castelldefels Hoquei Club tindrà un nou camp la propera temporada. Aquest estiu, una vegada que acabi la competició oficial, hi ha previst un canvi de la gespa del camp municipal de la Vía Fèrria i, des d’aquest moment, només es practicarà hoquei sobre herba en la instal·lació.

A més, segons fonts de l’entitat, l’Ajuntament  de Castelldefels té el projecte d’eliminar el bar i derruir l’antiga grada de ciment. El pla preveu dotar a la instal·lació d’un sistema modular on ubicar el bar-restaurant i les grades, així com un petit camp addicional on podran entrenar els equips d’escola del Castelldefels Hockey Club. El nou camp comptarà també amb una sala de formació i magatzems. D'altra banda, es preveu moure l’entrada actual, que es troba a hores d’ara davant la sortida de l’estació de RENFE, i fer-la al centre de la instal·lació esportiva.

hoquei 2 camp

Aquesta millora de la instal·lació esportiva municipal forma part del Pla d’Actuació Municipal (PAM) del consistori castelldefelenc i s’ha elaborat amb la participació de veïns i veïnes de la ciutat.

Redacció / Fotos: CHC-FCH