L'Unicaja Màlaga guanya el Torneig Infantil FIBA-Mundo Deportivo

Imprimeix

El Torneig, que s'ha celebrat a Castelldefels durant tres dies, ha comptat amb la participació de futures promeses del bàsquet, com Gael Bonilla o Gleb Tikhonenko, fill del mític Valeri Tikhonenko

L'Unicaja Màlaga s'ha proclamat campió del Torneig A (O14) FIBA Castelldefels, Trofeu Mundo Deportivo, després de guanyar en la final al Joventut de Badalona (37-69). En el Torneig B (O13) el guanyador ha estat el Reial Madrid B, que s'ha imposat en la final a l’FC Barcelona Lassa B (78-68). La competició arribava en aquesta ocasió a l’onzena edició.

Doble torneig

Com ja és habitual, el torneig se celebra amb un doble campionat. D'una banda, el Torneig A, amb jugadors infantils de segon any, és a dir, de 14 anys d'edat. És la competició més destacada del torneig, en la qual han participat 12 clubs, alguns de projecció internacional i amb jugadors que podrien arribar a ser rellevants en el bàsquet professional. Entre ells ha brillat Gael Bonilla, MVP de la competició, al que el Reial Madrid ha estat provant per incorporar-ho a les seves files. També ha cridat l'atenció la presència de Gleb Tikhonenko, fill de Valeri Tikhonenko.

torn cas

En el Torneig han participat també els nois del Club de Bàsquet Castelldefels que han obtingut un meritori desè lloc. Un dels premis de referència del torneig és el Trofeu José María Romero al Millor Jugador Local, que aquest any ha recaigut en Serafí Herms, ala de 1’70.

El jugador més destacat del Torneig B, amb jugadors U13, ha estat Ab Sediq Garuba, del Real Madrid, nomenat MPV. També ha sobresortit un altre fill d’un antic jugador professional, Gerard Bosch, del Joventut B, fill de Manel Bosch.

Redacció / Foto: CB Castelldefels