Castelldefels, capital del millor bàsquet infantil nacional

Se celebrarà del 13 al 15 d'abril la novena edició Torneig Fiba Castelldefels-Trofeu Mundo Deportivo

Tot ja està pràcticament llest per a la celebració de la novena edició del Torneig Fiba Castelldefels-Trofeu Mundo Deportivo que organitzarà el Club Bàsquet Castelldefels. L'única competició oficial del circuit infantil europeu de la Federació Internacional de Bàsquet que es disputa a l'Estat Espanyol.

Enguany el torneig comptarà amb les versions U13 i U14 dels millors equips a nivell nacional i internacional. Fins ara aquesta cita era coneguda com el Torneig Rei de Reis perquè sempre s'havia celebrat a primers de gener. Enguany, però, s'ha traslladat a Setmana Santa a causa del canvi de dates del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. L'objectiu principal del torneig és oferir un gran espectacle esportiu gràcies al nivell competitiu dels equips participants.

El president del Club Bàsquet Castelldefels, Antonio Osuna va destacar durant la seva intervenció en l’acte de presentació que es tracta “d'un torneig consolidat tot i la complexitat de la seva organització i la dificultat que no podem comptar amb més equips de fora perquè les dates de la  celebració coincideixen amb altres competicions internacionals”. Osuna es va mostrar convençut que “tot i així podrem millorar el cartell l'any vinent sense incrementar la despesa”. En el capítol estrictament esportiu, Osuna va remarcar que “l'edició B s'ha consolidat i és molt potent i serà el torneig A de l'any vinent; podem dir que es tracta de dos tornejos alhora de gran nivell”.

torneo castefa 2

El regidor municipal d'Esports, Fernando Cerpa va parlar de “la rellevància  i la fortalesa d'aquest esdeveniment”. Cerpa es va comprometre a continuar “recolzant des de l'àrea municipal d'Esports aquesta edició i totes les que facin falta  d'aquest torneig plenament consolidat, com ho demostra el fet que hagi arribat ja a la seva edició número 11.”

La competició

Un total de 21 equips procedents de 14 clubs participaran en el torneig que es dividirà en dues competicions. Els partits es disputaran al Pavelló de Can Vinader i al Pavelló de Can Roca.

En el torneig A participaran els següents equips: Joventut, Real Madrid, Unicaja, FC Barcelona, Murcia, Bayern, Manresa, València, MVP, JAC, CB L'Hospitalet i BBA Castelldefels 2003. En el torneig B jugaran els equips d'aquesta categoria del Real Madrid, FC Barcelona, Unicaja, Murcia, Stadium, Joventut, JAC, Bayerns i Sese.

La primera fase es jugarà entre els dies 13 i 14 d'abril, tot i que el dia 12 ja hi haurà partits amb els equips locals. A la segona fase, el 14 d'abril els primers classificats de cada grup disputaran les semifinals. La resta d'equips jugaran pels llocs 5è al 12è. La final tindrà lloc el 15 d'abril al migdia i a continuació es farà el lliurament de trofeus. Els partits es disputaran segons el reglament de la FIBA.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix