Uns 600 atletes van participar en la III Trail de les Ermites d’Olesa

Imprimeix

Juli Vílches i Raquel Parrado, en la cursa dels 26 km, i Carlos Luis i Ester Guerrero, en la de 12 km, van ser els guanyadors de l’edició d’enguany

Al voltant dels 600 participants van prendre part en la tercera edició del Trail de les Ermites d’Olesa. La cita esportiva, organitzada conjuntament per l'Institut Daniel Blanxart i l'Ajuntament, va aplegar uns 150 voluntaris i voluntàries que van fer possible un any més la celebració d’una prova esportiva que de mica en mica es consolida com un dels esdeveniments més rellevants del calendari esportiu olesà.

La competició va tenir dos recorreguts: un de 12 quilòmetres amb 600 metres de desnivell i un de 26 quilòmetres amb gairebé 1.500 metres de desnivell. Si els altres anys, la participació entre les dues curses havia sigut equilibrada, enguany la majoria de participants (un 66% del total), van optar per la versió curta de 12 quilòmetres.

El guanyador de la cursa de 26 quilòmetres va ser Juli Vílches (Monistrol Runners 2), que ha aturat el cronòmetre a les 2h22’32’’. Per la seva banda, la primera classificada en la categoria absoluta del recorregut més llarg fou Raquel Parrado (La Sansi), amb un temps de 2h47’36’’. Pel que fa als resultats de la cursa de 12 quilòmetres, el primer classificat masculí en categoria absoluta va ser l’olesà Carlos Luis (A Corre truita), amb un temps de 53’58’’. El premi a la primera dona en creuar la línia de meta se l’ha endut Ester Guerrero (Súper Mario World), amb un temps d’1h1’42’’. 

A banda d’aquests dos grans recorreguts, l’organització del Trail Ermites Olesa també va preparar tres curses pels carrers del nucli antic del municipi especialment pensades pels més menuts i menudes de la casa. Concretament, es van organitzar tres categories que van sumar més d’una cinquantena de petits corredors i corredores consolidant així la MiniTeo.   

Redacció / Foto: Trail de les Ermites d'Olesa