Ascens del waterpolo femení santfeliuenc a Divisió d’Honor

L’equip de Manuel Suárez es va proclamar campió de la Primera Divisió a dues jornades per al final de la Lliga

L'equip sènior de waterpolo femení del Club Natació Sant Feliu jugarà la temporada vinent a la màxima categoria nacional, la Divisió d'Honor. Les baixllobregatines van aconseguir aquesta fita història després de guanyar el dissabte passat, 1 d'abril, l'equip del CDN Boadilla a les instal·lacions d'El Complex de Sant Feliu, i assegurar-se l'ascens a dues jornades del final de la Lliga a Primera Divisió. 

El marcador va acabar amb un favorable 14 a 5 en la setzena jornada de la Primera Divisió Femenina, i tant el públic que omplia la piscina com les noies que són entrenades per Manuel Suárez van celebrar la classificació.

D’aquesta manera culminaven una gran temporada en què les baixllobregatines han ocupat el lideratge quasi de forma permanent des del principi de la lliga. Actualment, i a falta de dues jornades per al final de la temporada, les santfeliuenques estan invictes i només van cedir un empat en els setze partits disputats.

Redacció / Foto: CN Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix