Cunillera i De Mier guanyen la Cursa Solidària de les Aixetes

La novena edició de la prova atlètica va aplegar més de 180 participants

Més de 180 atletes van participar en la novena edició de la Cursa Solidària de les Aixetes que es va celebrar ahir diumenge a Sant Feliu de Llobregat. La prova atlètica, puntuable per a la Lliga Trail Kerzo i la Lliga Championchip, va destinar part de la recaptació a benefici de l’obra social de Sant Joan de Déu per a la cura de malalties dels infants.

El guanyador en la categoria masculina de l’edició d’enguany va ser Aleix Cunillera, del CM L’Hospitalet, que va invertir un temps per recórrer els vint quilòmetres en 1h24’28’’. Ricard Pérez (UC Sant Cugat, 1h32’48’’) i Emilio Fernández (1h34’18’’) van ser segon i tercer respectivament.

A la categoria femenina, la primera classificada fou Mónica de Mier. L’atleta va fer un temps d’1h56’07’’. En segona posició va acabar Muntsa Bernadet (Trail Cer, 1h58’10’’) i en tercer lloc va finalitzar Chiara Pallarà (1h59’51’’).

Redacció / Foto: Cursa de les Aixetes

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix