El I Premi de Marxa Ciutat de Gavà acull uns 120 atletes

La competició, organitzada pel Club Atletisme Gavà, es va celebrar a l’Estadi Municipal La Bòbila

Gavà va celebrar dissabte passat la primera edició del seu Premi de Marxa. La iniciativa ha nascut de  la Secció de Marxa del Club Atletisme Gavà i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Federació Catalana d'Atletisme i el suport dels patrocinadors. En aquesta primera edició s’hi van inscriure uns 120 esportistes, xifra que “satisfà” l’organització qui assegura que ja s’ha posat “a treballar en la propera edició amb l’objectiu d’anar consolidant la prova en el calendari”. Les curses, que van tenir lloc a l’Estadi Municipal de La Bòbila, van organitzar-se per categories, de benjamí a veterà, i van resultar premiats els tres primers classificats de cadascuna d’elles.

Segons explica el Club Atletisme Gavà la voluntat és “convertir la ciutat en un referent en totes les disciplines de l'atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l'atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix