×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Tot a punt per a l’inici de la Lliga de Divisió d’Honor de beisbol

Imprimeix

El CBS Sant Boi aspira al doblet (Lliga i Copa del Rei, mentre que el CB Viladecans buscarà millorar la vuitena posició de l’any passat

Aquest cap de setmana començarà una nova temporada a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de beisbol. Com cada any, la competició comptarà amb la presència de vuit equips, els mateixos que van disputar la Lliga de l’any passat. Concretament hi ha dos equips de Navarra (CD Pamplona i Beisbol Navarra), un basc (San Inazio), un valencià (Astros), un representant de les Illes Canàries (Marlins de Tenerife) i tres representants catalans (CBS Sant Boi, CB Viladecans i CB Barcelona).

vila beisbo

 

El CB Viladecans de Marc Juaneda, Jorge Miqueleiz i José Luis Riera és de tots els equips el que ha patit més canvis amb la incorporació de cinc jugadors sèniors, entre els quals hi ha Yaeko Vázquez, Anthony Darleys Marcelino i Yoel Caballero, a més dels jugadors de les categories inferiors, com Isaac Cardenas, Àlex Rodríguez o els germans Frank i Omar Hernández. També ha patit baixes, un total de deu, entre les quals hi ha les de Kerson Trinidad o Wilkin Méndez, entre d’altres. L’objectiu serà millorar la vuitena posició a la classificació de la darrera temporada.

ssantboi beisbo

D’altra banda, el CBS Sant Boi de Candelario Díaz no ha patit tants canvis com l’altre equip del Baix Llobregat. Ha tingut les incorporacions d’Òscar Jiménez, Starling Duval, Anthony Vizcaya i Víctor López, entre altres jugadors sènior i de les categories inferiors, però també ha tingut baixes importants, com les de Zael Honora o Edison Valerio. Els blaus buscaran el doblet (Lliga i Copa del Rei). L’any passat van ser tercers a la classificació final i campions de Copa del Rei.

Redacció / Fotos: RFEBS