La IV Marxa BTT 5 Pics de Begues aplega uns 850 ciclistes

Alberto Martín i Maria Martinez, en el circuit curt, i Jordi Vila i Montse Rocher, en el llarg, van ser els guanyadors d’aquesta edició

Begues va acollir la cinquena edició de la Marxa BTT 5 Pics de Begues, una competició que es va desenvolupar en el Parc Natural del Garraf. Al voltant dels 850 participants van prendre part en una prova ciclista que es va dividir en dos recorreguts: un circuit llarg amb una distància aproximada d’uns 47 kilòmetres amb un desnivell positiu d’aproximadament 1400 metres i un circuit curt amb una distància aproximada de 28 kilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu.

El castelldefelenc Alberto Martín es va imposar en el circuit curt amb un temps d’1h20’28’’, mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser la viladecanenca Maria Martínez (BTT’ROS Baix Llobregat) amb un registre de 2h14’59’’. Per categories, els primers classificats van ser Josep Maria Romero (Màster 50) i Jordi Aranda (Màster 40), mentre que Alberto Martín i Maria Martínez es van imposar a l’absoluta.

En el circuit llarg, el guanyador va ser el també castelledefelenc Jordi Vila, del Club Ciclista rat Penat, amb un temps de 2h19’55’’. A la categoria femenina, la primera classificada fou la vicentina Montse Rocher (Open Natura Biciocasión Barcelona), que completar el recorregut amb 3h39’43’’. Vila també es va imposar en el Màster 40, i Rocher en l’absoluta. Els vencedors de les altres categories van der Pepe serrano (Màster 50) i Marcos Romero (absolut).

Redacció / Fotos: Marxa 5 Pics Begues