José Luis García, millor esportista gavanenc 2016

La III Nit de l’Esport ha reconegut els mèrits i el treball d’esportistes, clubs i entitats aconseguits al llarg del 2016

L’Espai Maragall de Gavà va acollir ahir la celebració de la tercera edició de la Nit de l’Esport, un esdeveniment que té com a objectiu reconèixer el treball i els mèrits obtinguts pels clubs i esportistes locals durant l’any 2016 o la temporada 2015-16. La ciutadania, com l’any passat, va ser l’encarregada de votar, entre cinc candidatures, al millor esportista local del 2016.  

El guanyador va ser José Luis García, campió de l’Open Internacional Light Contact. Els altres nominats eren l’atleta, Marc Alcalá; la llançadora de martell, Laura Redondo; la jugadora de vòlei, Patricia Llabrés i el pilot, Jordi Oriola. José Luis García es va mostrar molt content i emocionat, va agrair a l’Ajuntament de Gavà “aquesta iniciativa de reconèixer a tots els que ens dediquem a fer esport i a inculcar valors” i a la Escuela Mugendo “a la qual pertanyo per ajudar-me a portar un projecte de vida sana i mostrar els meus valors, un lloc on puc practicar un esport que uneix força i ment”.

guanyador nitesport 1

La Nit de l’Esport va donar més de 60 diplomes a entitats, clubs esportius, esportistes i iniciatives, distribuïts en 8 categories, dos d’elles de nova creació: Esport, Salut i Natura i Compromís Social i Inclusió. A la categoria Esport, Salut i natura havia 4 nominats i el guanyador va ser el Grup Gent Gran que ha posat en marxa la iniciativa de fer caminades per l’entorn natural de la ciutat. Quant a la categoria Compromís Social i Inclusió va guanyar el projecte d’inclusió de nois i noies d’ADISGA en les activitats del Centro Mugendo, impulsat per l’Escola Mugendo.

En la categoria d’esports col·lectius es van premiar 11 equips; en la d’esportistes a títol individual es van donar 22 diplomes; 18 en la categoria joves promeses, 9 en la categoria de tasca en valors i en la categoria de reconeixements d’entitats van rebre premis el Club Atletisme Gavà, el Projecte Sofball Gavanenc i la Unió Muntanyenca Eramprunyà. 

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez va felicitar les entitats, esportistes i iniciatives premiades que demostren “la bona salut de l’esport a la ciutat”. Per a Sánchez “l’esport no només implica superació de les competicions, significa entendre la vida d’una determinada manera, entendre el comportament individual de relacionar-se amb la resta, una manera també d’entendre la nostra relació amb l’entorn, amb la ciutat”. Per a l’alcaldessa “tota aquesta comunió, aquesta unió també és molt necessària. La nostra ciutat necessita molt impregnar-se d’aquests valors que són tant inherents a l’esport “.  L’alcaldessa va remarcar també que a través de la feina d’entitats esportives i ciutadania “aconseguirem fer de Gavà una ciutat més compromesa, més solidària, més inclusiva, molt més diversa i més plural.”

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix