S’aixeca el teló de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol

Imprimeix

El CBS sant Boi buscarà el doblet, mentre que el CB Viladecans i Projecte Softball Gavanenc intentaran millorar la classificació de l’any passat

Aquest cap de setmana comença la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol amb la participació de tres clubs de la nostra comarca: el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc.

L’actual campió de la Copa de la Reina, el CBS Sant Boi de Xavier Civit presenta novetats en el seu equip. S’han reforçat amb jugadores com Roser Jonàs o Alba Puig, del Projecte Gavanenc, i també ha incorporat a Pamela Clark, jugadora argentina del Pilar Softball Club. És baixa de Teresa Sanjuan, que s’ha retirat aquest any. Un any més és un dels favorits per aconseguir el doblet (Lliga i Copa de la Reina). A més, el proper agost jugarà la Copa d’Europa de clubs a Montenegro (Itàlia).

El CB Viladecans, d’altra banda, no comptarà amb Coraima A. León per aquesta temporada, però tindrà tres noves jugadores- Es tracta de Yarianny Pernalete, una jove llançadora veneçolana, i les jugadores internacionals peruanes Stephanie Oshiro iKeyla Valdiviejo. L’objectiu és millorar la classificació de l’any passat i optar a la Copa de la Reina. Dirigirà l’equip el tàndem tècnic Miriam Alcázar i Josep Segura.

El Projecte Softball Gavanenc compta amb les baixes de Jonàs i Puig, que actualment militen al CBS Sant Boi, i també s’hi sumen Nicole Manresa i Yolanda Zurriaga. Tot i les baixes, són quatre el nombre d’incorporacions per aquesta temporada 2017: Laia García, llançadora catalana, i Fiorella Ramos i Daniela Osaki, infield i receptora, i jugadores de la Selecció Perú, i Jomarie Martínez, llançadora de la selecció de Puerto Rico. El tàndem tècnic será Raquel Moncho i Frank Sánchez.

Primera jornada

El CBS Sant Boi s’estrenarà amb l’Antorxa de València, mentre que el Projecte Softball Gavanenc té un complicat doble enfrontament amb l’actual campió de Lliga, l’Atlètic Sant Sebastià. El CB Viladecans jugarà al camp del Fènix de València.

Redacció / Fotos: Arxiu-FEBS-CBS Sant Boi