Sant Feliu es convertirà l’abril en el centre mundial del Kuk Sool Won

Imprimeix

Més de 500 esportistes d'arreu del món participaran en el 12è Torneig Internacional d'Arts Marcials Coreanes

El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir la presentació oficial del 12è Torneig Internacional d’Arts marcials Coreanes Kuk Sool won que se celebrarà al municipi baixllobregatí els dies 22 i 23 d’abril. Una cita que aplegarà més de 500 esportistes de diferents països del món.

La celebració, que es durà a terme entre el pavelló esportiu de l'escola Pau Vila i el Palau d'Esports Municipal Juan Carlos Navarro, tindrà l'atractiu afegit de comptar amb la presència del gran mestre i fundador del Kuk Sool Won, Kuksanim, de 81 anys, qui farà un seminari el dia 22 d'abril per als participants a l'esdeveniment i presidirà el torneig.

Exhibicions i exàmens nacionals

Una altra de les activitats destacades del campionat és l'exhibició que faran diversos mestres de Kuk Sool Won de tot el món. També demostraran el domini d'aquestes arts marcials un grup de 25 d'infants de Corea del Sud, així com un equip femení integrat per una dotzena de dones de diferents escoles d'Europa. Durant l'esdeveniment també es podrà veure una exhibició de l'equip infantil de l'escola de Kuk Sool Won de Sant Feliu, format per cinc nenes d'entre 9 i 13 anys i les seves respectives parelles. 

En el marc del torneig es faran també els exàmens nacionals de cinturó negre, així com les competicions de cinturó negre i d'altres nivells en les categories d'infantils fins a adults.  

A l'acte van assistir-hi l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José; la regidora d'Esports, Lourdes Borrell; el director general del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig; la consellera del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Montfort, l'alcalde de Cervelló, Ignacio Aparicio, i el coordinador general del Torneig i responsable del centre Kuk Sool Won de Sant Feliu, Jordi Velasco.

Redacció / Foto: Avant Grup Coach&Car