Torna el Gran Premi Vila del Papiol de ciclisme

Imprimeix

És puntuable per a la Xallenge Catalana de Veterans 2017 i se celebrarà en el polígon industrial Sud del municipi

El municipi del Papiol serà, durant un dia, un dels epicentres del ciclisme català aquest cap de setmana. I és que el proper diumenge 12 de març se celebrarà la novena edició del gran Premi Vila del Papiol, organitzat per al Club Ciclista Galvesport. Un esdeveniment, puntuable per a la Xallenge Catalana de Veterans 2017, que comptarà amb el suport de l’Ajuntament i del Club Bici Muntanya del Papiol.

Categories i novetat

Les diferents categories en que es dividirà el Gran Premi seran Màster 40, Màster 50 i Màster 60 en categoria masculina i femenina, i els participants hauran de completar un circuit de cinc voltes dins del polígon industrial Sud del Papiol.

Aquest any, com a novetat, els ciclistes competiran en dos torns: primer participaran els masculins de la franja dels 40 anys. Posteriorment, els inscrits masculins de les franges de 50 i 60 anys, juntament amb les dones. Salvador Gálvez, organitzador del premi, explica que aquesta novetat ve donada perquè “els darrers temps ha crescut moltíssim el nombre d’aficionats i aficionades al ciclisme de carretera de més de 40 anys.”

Redacció / Foto: J.J. Mengual