Sant Andreu de la Barca serà la capital del descens en BTT

Imprimeix

La localitat acollirà aquest proper cap de setmana la primera prova de l’Open d’Espanya d’aquesta modalitat ciclista

Un altre any més arriba l'inici de la temporada de descens en BTT. I com ja és habitual la localitat de Sant Andreu de la Barca serà on es doni el tret de sortida de la modalitat ciclista. L’11 i 12 de març se celebrarà el XXIV Descens de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi RockShox. Serà la primera prova de l'Open d'Espanya i, per tant, la competició aplegarà els millors riders tant a nivell nacional com internacional. L'organització anirà càrrec del Moto Club Sant Andreu de la Barc, amb la col·laboració de l’Esportssab i la Diputació de Barcelona.

Oulego

Pascual Canals es corona a Montjuïc

D’altra banda, diumenge passat les fonts de Montjuïc van ser escenari del Cycling Week Barcelona, un esdeveniment que uneix quatre modalitats d’esports gravity en bicicleta molt espectaculars. El protagonisme es va centrar en el descens urbà, el Buff Down Urban Barcelona una prova que està dins del calendari internacional i que ha pres l’atenció del públic amb l’espectacularitat dels grans salts realitzats pels riders.

pascual

Pascual Canals, de l’Intense-KP Sport, va ser el més ràpid en el descens aconseguint la seva tercera victòria consecutiva. El santandreuenc va fer un temps de 1’08’’522. La segona posició va ser per Pol Romero (1’08’’963) i el podi el va completar Àlex Marin (1’09’’527).

Redacció / Fotos: FCC