La IV marxa en BTT dels 5 Pics de Begues, a punt

A la prova ciclista, que se celebrarà el proper diumenge 12 de marçs, s’han inscrit gairebé 850 persones

Aquest diumenge 12 de març, el municipi baixllobregatí se celebrarà un dels esdeveniments esportius més destacats que tenen lloc al llarg de l’any, la marxa BTT 5 Pics de Begues, que enguany arriba a la seva quarta edició i és organitzada pel Club Ciclista Begues amb el suport de l’Ajuntament.

La marxa ciclista ofereix la possibilitat a les persones participants de realitzar un circuit circular a l’entorn a la població. Hi haurà dos tipus de circuits, un llarg amb una distància aproximada de 47 kilòmetres i un desnivell positiu de 1.400 metres i un curt de 28 kilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu. Durant el recorregut els participants es trobaran pista forestal, pujades i baixades tècniques i corriols.

5pics 2

Des dels cinc pics que es van coronant es podrà veure una magnífica imatge del municipi. En total són 849 les persones que s’han inscrit. La marxa s’iniciarà a les 7.30 h amb el lliurament de dorsals a la Zona Esportiva i a les 9 h tindrà lloc la sortida.

Lluita contra el càncer infantil

Durant el matí hi haurà la possibilitat d’adquirir a la mateixa Zona Esportiva les polseres Candela que destinen els seus beneficis a la lluita contra el càncer infantil a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu. La marxa compta a més amb la col·laboració d’entitats com l’Associació Cucafera i Diables i el Club Excursionista a més de propietaris forestals.

Redacció / Foto: 5 Pics de Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix