Viladecans tindrà un terreny de joc al Camp Municipal de Beisbol

Imprimeix

El pressupost és d’uns 37.000 euros i s'espera que la instal·lació estigui operativa a mitjans de març

L’Ajuntament de Viladecans ha iniciat aquesta setmana les obres de conservació i manteniment del Camp Municipal de Beisbol. Els treballs de millora, pressupostats en 36.927,81 euros, donen resposta a la necessitat de millora d’aquesta instal·lació esportiva. Es preveu que finalitzin en un període de tres setmanes, perquè el Club Beisbol Viladecans pugui iniciar la temporada amb normalitat el cap de setmana del 18 i el 19 de març.

La intervenció consisteix, principalment, en la reparació de l'actual terreny de terra batuda, que, segons l'estudi geotècnic previ a les obres, ha perdut capacitat de filtració a causa del transcurs del temps. Aquest estudi ha determinat que la problemàtica es troba en la capa superficial de terra batuda, on existeix una capa d'argiles de 10cm de gruix i tonalitat vermellosa que està actuant com a tap, impedint el correcte drenatge cap a les capes inferiors, disposades per a aquesta finalitat.

D'aquesta manera, l’empresa GreenCourt SL, adjudicatària de les obres, retirarà el material argilós existent i compactarà la base del nou terreny de joc. Amb aquesta actuació, juntament amb l'anivellació de gespa i terra batuda, també es preveu corregir la planimetria del terreny per tal que la constitució del mateix afavoreixi l'evacuació natural de l'aigua.

Final del formulario

Redacció / Foto: CB Viladecans