La Lliga Nacional de Softbol començarà el 12 de març

CBS Sant Boi, CB Viladecans i Projecte Softball Gavanenc ja coneixen els seus rivals i el calendari

Un any més, el Baix Llobregat tindrà tres equips a la màxima categoria del softbol espanyol: la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. La Federació Espanyola ha donat a conèixer el calendari de competició de la temporada 2017 on hi participaran deu equips: Atlètic Sant Sebastià, CS Fènix València, OBB Bizkorrak, CBS Rivas, Dridma Rivas Ciudad del Deporte, CBS Antorcha de València i BS Cambre així com CBS Sant Boi, CB Viladecans i Projecte Softball Gavanenc.

La Lliga començarà el proepr 12 de març. El CBS Sant Boi s’estrenarà davant del CBS Antorcha de València, mentre que el CB Viladecans visitarà el CS Fènix de València. El CBS Sant Boi, actual campió de la Copa de la Reina, s’estrenarà a la competició a la segona jornada davant de l’Atlètic Sant Sebastià.

El CBS Sant Boi, campió

L’equip dirigit per Xavier Civit va aconseguir el primer títol de la temporada. El CBS sant Boi es va proclamar campió de Catalunya 2017 de softbol després de guanyar tots els seus partits de la competició.

Final del formulario

Redacció / Foto: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix