Daniel Baralbés i Elisabet Martín guanyen la XXII Mitja Marató

Més de 2.000 atletes van participar en l’edició d’enguany on també es va celebrar una cursa de 10 quilòmetres i una de cinc per a dones

Gavà i Castelldefels van acollir la vint-i-dosena edició de la Mitja Marató Gavà–Castelldefels –Gavà, una prova que va guanyar el corredor del CA Igualada, Daniel Baralbés, amb un temps d’1h11’17”. El segon en creuar la línia d’arribada va ser Alejandro Martínez (CM Sigueme, 1h12’01’’) i el tercer classificat fou Jordi Alsina (L’Esportiu Torelló, 1h12’04’’). Pel que fa a les dones, la guanyadora va ser Elisabet Martín (Fisiologic.com), que es va imposar amb un temps de 1h27’55”. Giulia Rigodanza (BCTEAM, 1h28’46’’) i Cristina Solé (RunSpeedTarraco, 1h30’25’’) van ser segona i tercera respectivament. En la categoria de cadira de rodes el guanyador ha estat Jordi Mas amb 1h43’46”. La participació d’enguany ha estat de més de 2.000 atletes entre les tres proves que s’han celebrat al llarg del matí; la mitja marató, la cursa de 10k i una cursa de 5K només per a dones.

femeni

masculi

Altres curses

En la cursa de 10Km va aconseguir la victòria Carles Montllor (La Sansi) que va creuar la línia d’arribada amb un temps final de 32’51”. Cesc Guim fou el segon amb 33’09” i el tercer Óscar Alberich (Pratenc AA), amb un crono de 33’57”.Pel que fa a la categoria femenina, Paula Batlle es va proclamar campiona amb 40’39”. Alba Ojeda (Rios Running Les Franqueses, 44’37’’) i Ana Rosalía Valle (45’58’’) va ser segona i tercera respectivament.

D’altra banda, la guanyadora en la cursa de 5 quilòmetres per a dones va ser Maite Rios (UA Barberà) amb un temps final de 18’40”. Sara Benedi (Cornellà Atlètic, 19’34’’) va ser segona i Gemma Díaz (Prat Triatló, 19’49’’), tercera.