Domini pratenc en el Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat

El CP Cobra i CP Delta destaquen en les categories de base i sènior en una competició que es va celebrar a Reus

Reus va acollir per primer cop el Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en circuit, que va aplegar uns 120 patinadors de nou clubs al Polígon Tecnoparc de la capital del Baix Camp. El CP Cobra i el CP Delta del Prat de Llobregat, en categories base i sènior, i el CP Barcelona, en les de Màster, es van repartir la majoria de títols en una competició que es va celebrar en un circuit de 350 metres de corda.

Les curses es van disputar en diverses distàncies, des de 200 metres a 10.000 metres, i van participar-hi patinadors de totes les categories, des de Mini de 6 anys a Màsters de 60. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va presenciar algunes de les prop de 50 curses que es van celebrar acompanyat pel regidor d'Esports, Jordi Cervera.

Per part de la Federació Catalana de Patinatge, organitzadora del campionat conjuntament amb el CP Fènix i el propi Ajuntament de Reus, van presenciar també la competició seu vicepresident segon i president de la Territorial de Tarragona, Rafel Serrano, i el president del Comitè de Patinatge de Velocitat, Rubén Llop.

Final del formulario

Redacció / Foto: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix