Es presenta la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

Imprimeix

La prova atlètica, que arriba a la seva vint-i-dosena edició, se celebrarà el proper diumenge 26 de febrer

El Centre Comercial Barnasud de Gavà ha estat l’escenari de la presentació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició i se celebrarà el proper diumenge 26 de febrer. Una prova, totalment consolidada en el calendari català d’atletisme, que donarà el tret de sortida a l’avinguda de Joan Carles I i tindrà la línia d’arribada a l’Estadi Municipal La Bòbila, després d’un recorregut pràcticament pla que discorre pels fronts marítims de Gavà i Castelldefels i que la converteix en un dels circuits més ràpids de Catalunya. Combinarà tres distàncies: la Mitja Marató (9.45 h), els 10 km (9 h) i el 5 km (8.45 h), aquesta darrera només per a dones que arriba enguany a la tercera edició.

mitja2

El tinent d’alcalde de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Àngel Díaz, ha manifestat durant l’acte que aquesta mitja és un referent per a nosaltres i per als nostres esportistes i referma la nostra aposta per l’atletisme com una pràctica esportiva amb un component competitiu però també de formació i de transmissió de valors”. D’altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, ha afirmat que arribar a la 22 edició d’un esdeveniment esportiu d’aquesta dimensió i fer-ho amb les millors perspectives és un motiu de satisfacció. Com també ho és l’alt nivell de participació i la qualitat organitzativa d’una cursa que consolida noves distàncies que permeten que tothom hi pugui prendre la sortida i beneficiar-se de la pràctica del running, que aporta grans beneficis per a la salut.”

En aquesta 22a edició, la Mitja Marató torna a fer pinya amb les persones afectades per malalties minoritàries i les seves famílies, afegint-se a la commemoració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries per visibilitzar aquest tipus de malalties. Per altra banda, l’organització aporta un litre de llet per cada corredor/a inscrit a la Plataforma Gavà Solidària.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà