Es presenta la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

La prova atlètica, que arriba a la seva vint-i-dosena edició, se celebrarà el proper diumenge 26 de febrer

El Centre Comercial Barnasud de Gavà ha estat l’escenari de la presentació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició i se celebrarà el proper diumenge 26 de febrer. Una prova, totalment consolidada en el calendari català d’atletisme, que donarà el tret de sortida a l’avinguda de Joan Carles I i tindrà la línia d’arribada a l’Estadi Municipal La Bòbila, després d’un recorregut pràcticament pla que discorre pels fronts marítims de Gavà i Castelldefels i que la converteix en un dels circuits més ràpids de Catalunya. Combinarà tres distàncies: la Mitja Marató (9.45 h), els 10 km (9 h) i el 5 km (8.45 h), aquesta darrera només per a dones que arriba enguany a la tercera edició.

mitja2

El tinent d’alcalde de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Àngel Díaz, ha manifestat durant l’acte que aquesta mitja és un referent per a nosaltres i per als nostres esportistes i referma la nostra aposta per l’atletisme com una pràctica esportiva amb un component competitiu però també de formació i de transmissió de valors”. D’altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, ha afirmat que arribar a la 22 edició d’un esdeveniment esportiu d’aquesta dimensió i fer-ho amb les millors perspectives és un motiu de satisfacció. Com també ho és l’alt nivell de participació i la qualitat organitzativa d’una cursa que consolida noves distàncies que permeten que tothom hi pugui prendre la sortida i beneficiar-se de la pràctica del running, que aporta grans beneficis per a la salut.”

En aquesta 22a edició, la Mitja Marató torna a fer pinya amb les persones afectades per malalties minoritàries i les seves famílies, afegint-se a la commemoració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries per visibilitzar aquest tipus de malalties. Per altra banda, l’organització aporta un litre de llet per cada corredor/a inscrit a la Plataforma Gavà Solidària.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix