Viladecans celebra el vint-i-cinquè aniversari del seu Gran Premi de Marxa

Nil Rodés i Mar Juárez es van imposar a la prova absoluta en la distància dels deu quilòmetres

El parc de la Torre-roja va acollir aquest diumenge 19 de febrer la vint-i-cinquena edició del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, que enguany ha coincidit amb el Campionat de Catalunya en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet individual i per clubs. A més, s’ha estrenat la Cursa Open (2 quilòmetres), pensada per apropar a tothom que volgués a aquesta disciplina esportiva. La competició va aplegar uns 480 atletes.

A la prova absoluta, el guanyador va ser Nil Rodés en categoria masculina. L’atleta de l’AA Catalunya va recórrer els deu quilòmetres amb un temps de 44’59’’, seguit de Marc Guerrero (FC Barcelona, 45’56’’) i Mario Viñas (AA Catalunya, 46’17’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Mar Juárez (Avinent Manresa), amb un registre de 49’02’’. Al final de la prova Rodés va destacar que “el recorregut va ser dur perquè hi havia pendent. La meitat del circuit pateixes molt i a l’altre recuperes una mica més”. Mentrestant, Júarez va manifestar que “al principi és dur, però després cada vegada em vaig trobar millor.”

gava marxa

Campions catalans

A la categoria benjamí, els guanyadors van ser Biel Elvira (CA Viladecans) i Carla Pérez (CA Gavà), i per equips el GA Lluïsos de Mataró (masculí) i AA Catalunya (femení). A la categoria aleví, el campió fou Àlex Cemborain (CA Viladecans) i la campiona Marta Mestre (CA Canaletes-Sant Martí), mentre que per equips els guanyadors van ser CA Caneletes (masculí) i UA Barberà (femení). D’altra banda, en infantil els primers van ser Albert Jiménez (CA Canaletes-Sant Martí) i Xènia Cáceres (CA Viladecans). Per equips, CA Canaletes-Sant Martí (masculí) i CA Gavà (femení -foto-). Mentrestant, en la categoria cadet, els campions de Catalunya van ser Paul McGrath (Cornellà Atlètic) i Iria Teijeiro (CA Canaletes-Sant Martí). Per equips femenins, es va imposar el CA Viladecans.

Final del formulario

Redacció / Foto: CAV-CAG-RC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
73

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix