Hristo Stoichkov inaugurarà demà el Cruyff Court de Martorell

L’acte, amb la presència de l’exfutbolista de l’FC Barcelona, tindrà lloc al camp de Les Carolines

L’exfutbolista del Barça, Hristo Stoichkov, inaugurarà aquest dimarts (13h) el Cruyff Court de Martorell, un camp de gespa artificial integrat en un projecte esportiu, social i educatiu, situat al camp de les Carolines, al barri de la Vila. Aquest espai és fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Martorell i la Fundació Cruyff, en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació FC Barcelona. L’objectiu és fomentar la pràctica de l’esport, la convivència i un estil de vida sana entre nois i noies en risc d’exclusió social.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha declarat que “n’estem orgullosíssims per diversos motius: perquè l’objectiu de la Fundació Cruyff encaixa amb els nostres; perquè rehabilitem l’antic camp de les Carolines, que és un espai que ja teníem pensat rehabilitar, i perquè fent-ho generem un espai públic obert a tots els nois i noies del poble”. A més, Fonollosa ha destacat també que “aquest de Martorell és el Cruyff Court número 14 de Catalunya”, pel qual tindrà una significació especial, “ja que Johan Cruyff era el mític 14, número que duia tant amb la selecció holandesa com amb l’Ajax.”

Els Cruyff Courts són camps de futbol 7 (de 42x28 metres) que la Fundació Cruyff ha instal·lat a diverses localitats d’Holanda i de Catalunya, com La Pobla de Segur o Badia del Vallès. La Fundació Cruyff va ser creada per l’exjugador i exentrenador del Barça Johan Cruyff i té presència a tot el món difonent l’esport com a eina pedagògica, d’integració social i vida saludable.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix