Marc Alcalá es proclama campió d’Espanya indoor de 1.500 metres

L’atleta gavanenc de l’FC Barcelona va fer un temps de 3’52’’38 superant a Adel Mechaal

El gavanenc Marc Alcalá continua demostrant que està en un gran moment de forma i, a Salamanca, va confirmar que ja és un dels grans de l’atletisme nacional actual. L’atleta de l’FC Barcelona es va proclamar aquest cap de setmana campió d’Espanya en pista coberta en la distància dels 1.500 metres amb un temps de 3’52’’38, superant a Adel Mechaal, guanyador dels 3.000 metres el dia abans.

Alcalá va prendre la davantera del grup a 800 metres del final i va intentar neutralitzar Mechaal, que pugnava per avançar-lo. A dues voltes de la meta, aquest ho va aconseguir, però Alcalá no es va rendir i el va superar en el penúltim gir. Mechaal va fer un registre de 3’53’’81, mentre que en tercer lloc va finalitzar Llorenç Sales (3’53’’57)

Al final de la prova, el de Gavà es va mostrar “molt content pel títol perquè era un dels grans objectius que tenia”. "La prova l’he afrontat tranquil. Anàvem molt lents, però en l'última volta he hagut que córrer a fons. He intentat en tot moment no cedir a Mechaal la posició perquè em sentia fort", va declarar Alcalá a EFE.

El seu proper repte será el Campionat d’Europaque se celebrarà a Belgrad del 3 al 5 de març. Alcalá té com a repte “arribar a la final, ja que per a mi seria una decepció no assolir aquest objectiu. Ara toca entrenar per preparar la competició.”

Final del formulario

Redacció / Foto: RFEA

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix