El motociclisme barceloní s’aplega a Esplugues de Llobregat

Es van lliurar els reconeixements als pilots participants en els diferents Campionats Territorials de Barcelona 2016

El Casal Cultural Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat va acollir la celebració de la Gala de lliurament de premis dels Campionats Provincials de Motociclisme de Barcelona 2016-Trofeu Diputació. L’acte va aplegar més de dues-centres persones.

Tots els pilots participants de les diferents competicions van rebre el seu particular reconeixement sobre l’escenari, amb copes, diplomes, medalles, samarretes commemoratives i diversos regals. També es va retre homenatge als clubs organitzadors de curses.

 m resized DSC 0993

Josep Maria Mañé, President de la Federació Catalana de Motociclisme, va aprofitar el seu parlament per agrair el suport de les institucions presents a la gala, com l’Ajuntament d’Esplugues, representat per la regidora d’Esports, Montserrat Zamora; i de la Diputació de Barcelona, representada per l’Assessor de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports, Joan Morell. Mañé va mostrar-se molt satisfet amb l’inici de la temporada 2017. “Aquest cap de setmana hi haurà pràcticament 100 pilots al Trial Open d’Aitona, i més de 150 al Motocròs de Nens de Rufea, unes xifres engrescadores que ens fan veure amb il·lusió l’inici del curs 2017”, va dir.

D’altra banda, el president Territorial de Barcelona, Miquel Martínez, va afegir durant la seva intervenció que "la clau per entendre que tinguem la millor base del món s’explica per la dedicació de la FCM, el suport de les institucions, i sobretot pel gran esforç que fan tots els pares i mares d’aquests futurs cracks."

Després de més d’una hora de lliurament de premis, l’acte es va tancar amb una foto de família i un pica-pica a l’exterior de la sala, on petits i grans van gaudir d’allò més d´una jornada del tot festiva.

Redacció / Fotos: FCM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix