El Barça CB Santfeliuenc, favorit per pujar a la Lliga Femenina 2

Imprimeix

L’equip de Mateo Rubio s’ha classificat per a la fase d'ascens de la Copa Catalunya Femenina com a primer de grup, juntament amb el Basket Almeda de Cornellà i Unilever Viladecans BF

Aquest passat cap de setmana va finalitzar la primera fase de la Copa Catalunya Femenina amb tres equips baixllobregatins classificats per a l’ascens a la Lliga Femenina 2. Es tracten del Barça CB Santfeliuenc, Basket Almeda i Unilever Viladecans BF.

El Barça CB Santfeliuenc va presentar les seves credencials com a gran favorit per pujar a la segona categoria nacional de bàsquet femení, la Lliga Femenina 2, després de proclamar-se campió del grup II amb només una derrota i disset victòries. El conjunt dirigit per Mateo Rubio afronta la segona fase amb un acumulat de 7 victòries i 1 derrota.

D’altra banda, les cornellanenques, dirigides per Toni Pallé, van finalitzar en segona posició, darrere del campió del grup, el Bàsquet Draft Grament, amb un balanç de 13 victòries i 5 derrotes (afronten la segona fase amb un balanç de 4-4). Mentrestant, l’Unilever Viladecans BF va aconseguir la plaça per al grup d’ascens a la darrera jornada. Les de Jordi Justribó van ser cinquenes amb 11 victòries i 7 derrotes (afronten la segona fase amb un balanç d’1-7). Els dos equips han jugat en el grup I.

almeda basquet

viladecans basquet

Els classificats

El proper cap de setmana del 25/26 de febrer començarà la segona fase tant en el grup d’ascens com el de la permanència. Així, a més del Barça CB Santfeliuenc, Basket Almeda i Unilever Viladecans BF també estaran en el grup per pujar de categoria el Bàsquet Draft Gramenet, CN Terrassa, GEiEG B, Cerdanyola-Vila Universitària, Roser, Platges Mataró i JET. Seran deu jornades apassionants en una competició que finalitzarà a principi de maig.

Redacció / Foto: Basket Almeda-FC Barcelona-Viladecans BF