Sant Feliu acull el 75è aniversari de la Federació Catalana d’Handbol

El municipi baixllobregatí es va acomiadar com a ciutat HandboliCat

Sant Feliu de Llobregat va acollir divendres 10 de febrer la Festa Handbolicat 2016 i la cloenda del 75è aniversari de la Federació Catalana d’Handbol. Unes 400 persones es van donar cita al Centre parroquial i a la Sala Ibèria on es van lliurar els Trofeus Ciutat Handbolicat 2016, les Medalles de Reconeixement de la Federació Catalana d’Handbol i les insígnies d’argent, or i or i brillants de la Federació. També es va fer un reconeixement a les seleccions catalanes d’handbol que van participar al Campionat d’Espanya i les medalles de reconeixement  als seus tècnics.

A l’acte va assistir Tomàs Moral, president de l’FCH; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; Joan Morell, assessor de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona; Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat; Lourdes Borrell, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat així com representants d’altres ajuntaments, de clubs, àrbitres i patrocinadors.

El president del Club Handbol Sant Feliu Sant Llorenç, Gabriel Hernández, va obrir l’acte amb unes paraules d’agraïment a l’FCH per la confiança mostrada en el seu club i en la ciutat de Sant Feliu de Llobregat per haver estat designada com a Ciutat HandboliCat 2016, any durant el qual la ciutat del Baix Llobregat ha acollit nombroses activitats de promoció de l’handbol.

A continuació va prendre la paraula Tomàs Moral qui va voler agrair la feina desenvolupada per Sant Feliu de Llobregat durant el darrer any en pro de l’handbol. També va destacar el reconeixement que es faria a les Seleccions Catalanes pels èxits assolits en els Campionats d’Espanya. I, finalment, va lloar la figura de Juan de Dios Román, que acabaria rebent la insígnia d’or i brillants de la FCH.

C4aDdNgUMAAVt0v

Els primers reconeixements de la nit van ser per les persones i institucions que signifiquen el passat, el present i el futur de l’handbol a Sant Feliu de Llobregat. Tot seguit es van lliurar les Medalles de Reconeixement. A continuació es va fer entrega dels Trofeus 75è aniversari de l’FCH, i seguidament es van fer els reconeixements especials. Després va ser el torn dels mereixedors de les insígnies d’argent de l’FCH que van anar a parar a directius, presidents, ex presidents, ex àrbitres, ex seleccionadors catalans i a Judith Sans com a primera jugadora catalana en formar part de la selecció absoluta espanyola des del 2004.

Finalment també van recollir aquesta distinció l’entrenador de l’FC Barcelona i actual seleccionador de Romania, Xavier Pascual (absent a la festa per motius professionals), i el nou seleccionador espanyol, Jordi Ribera. També es van lliurar les insígnies d’or i brillants de l’FCH que va recaure en la figura de Juan de Dios Román. Amb els parlaments d’Antoni Reig i Jordi San José, que van lloar la feina realitzada per Tomàs Moral durant tots els anys que ha estat al capdavant de l’FCH va acabar la primera part de la festa.

A continuació els assistents al Centre Parroquial es van desplaçar a la Sala Ibèria (just al davant) on ja esperaven jugadors, jugadores, cos tècnic i familiars de les Seleccions Catalanes.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat-FCH

  Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix