Tret de sortida al 90è aniversari del Club Bàsquet Santfeliuenc

Imprimeix

Durant la celebració de l’acte inaugural es van presentar els equips del club i es va organitzar una exposició de fotografíes que repassa la trajectòria de l’entitat a través de 200 imatges

El Pavelló Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro va acollir ahir l'acte de presentació del 90è aniversari del CB Santfeliuenc. A més es va organitzar la presentació dels equips del club d'aquesta temporada (l’entitat compta amb més d'una trentena d'equips, tan masculins com femenins, integrats per més de 400 esportistes).

A l'acte han assistit representants d'institucions com la consellera de la Presidència de la Generalitat, Neus Munté; el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig; el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; o el vocal de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, Oriol Tomàs. Entre les autoritats locals, han intervingut l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i la regidora d'Esports, Lourdes Borrell. El president del CBS, Josan Daban, també ha dirigit unes paraules al públic assistent. 

aniversari cbs 2

aniversari cbs 3

La celebració va comptar amb la participació dels Castellers de Sant Feliu, que han aixecat un parell de castells mentre els jugadors i jugadores del Santfeliuenc han format col·lectivament el número 90. Els assistents a l'acte van poder gaudir també d'una exposició de fotografies organitzada pel CBS, en què es repassa la trajectòria de l'entitat a través d'unes 200 imatges. 

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat