Tret de sortida al 90è aniversari del Club Bàsquet Santfeliuenc

Durant la celebració de l’acte inaugural es van presentar els equips del club i es va organitzar una exposició de fotografíes que repassa la trajectòria de l’entitat a través de 200 imatges

El Pavelló Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro va acollir ahir l'acte de presentació del 90è aniversari del CB Santfeliuenc. A més es va organitzar la presentació dels equips del club d'aquesta temporada (l’entitat compta amb més d'una trentena d'equips, tan masculins com femenins, integrats per més de 400 esportistes).

A l'acte han assistit representants d'institucions com la consellera de la Presidència de la Generalitat, Neus Munté; el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig; el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; o el vocal de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, Oriol Tomàs. Entre les autoritats locals, han intervingut l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i la regidora d'Esports, Lourdes Borrell. El president del CBS, Josan Daban, també ha dirigit unes paraules al públic assistent. 

aniversari cbs 2

aniversari cbs 3

La celebració va comptar amb la participació dels Castellers de Sant Feliu, que han aixecat un parell de castells mentre els jugadors i jugadores del Santfeliuenc han format col·lectivament el número 90. Els assistents a l'acte van poder gaudir també d'una exposició de fotografies organitzada pel CBS, en què es repassa la trajectòria de l'entitat a través d'unes 200 imatges. 

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix