El Baix Llobregat acull l’Estatal sub 17 femení de futbol sala

Imprimeix

Castelldefels, Esplugues i Cornellà seran les seus de la competició que arranca avui i finalitzarà el 19 de febrer

El Pavelló Municipal Can Vinader (Castelldefels), el Pavelló Esportiu Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat) i el Pavelló Municipal Les Moreres (Esplugues de Llobregat) serà escenari, a partir d’avui i fins al proper 12 de febrer, dels partits que disputaran les deu seleccions autonòmiques participants en el Campionat d’Espanya sub 17 femení de futbol sala. Els dies 8, 9 i 10 es jugarà la fase de grups, el dissabte hi haurà les dues semifinals, i el diumenge 12 es disputarà la gran final.

A la seu central de la FCF es va celebrar la presentació del Campionat amb la presència del director de la LCFS de l’FCF, José Miguel Calle; del president dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, Gonzalo de Azkárate Gaztelu; el directiu de la LCFS i de la FCF Quim Sala; i del responsable del CTAFS, Marcelino Blázquez.

presentacio FCF

Gonzalo de Azkárate va destacar que “s’obre el teló perquè els nostres joves esportistes creixin amb un cos i una ment sanes a través de l’esport que desenvolupem a la RFEF amb el suport de les seus de Castelldefels, Cornellà i Esplugues de Llobregat, i de la Federació Catalana de Futbol en aquest Campionat”. A més, Azkárate va afegir que “la nostra bandera és el ‘Joc Net, Mans Unides’ en perfecte equilibri amb la competició en els quatre estaments esportius: jugadores, tècnics, àrbitres i directius. Per això comptem amb el suport de les 19 Federacions Autonòmiques que componen l’organigrama de la RFEF.”

Mentrestant, el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, José Miguel Calle, va explicar que “és un honor poder organitzar a Catalunya la fase única d’aquest Campionat. Per això, vull agrair a la RFEF la seva confiança, així com la col·laboració per part dels Ajuntaments de Castelldefels, Esplugues i Cornellà de Llobregat a l’hora d’organitzar un acte tan important per potenciar el futbol sala femení formatiu.”

Final del formulario

Redacció / Fotos: FCF