Martorell recupera la popular Cursa dels 10 Quilòmetres

Imprimeix

Se celebrarà el 23 d’abril i també està previst la primera edició dels 5 km

Martorell torna a recuperar la Cursa dels 10 Quilòmetres. La prova atlètica era un dels actes esportius que més seguiment tenia el municipi baixllobregatí i van celebrar-se divuit edicions d'aquesta prova, que organitzava el desaparegut Club AdFines Atletisme. Enguany, es reprèn seguint l'edició que correspondria, la dinovena, i se celebra la primera edició de 5 quilòmetres el proper 23 d’abril. La cursa dels 10 quilòmetres s'inclou dins el Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, explica que tornar a celebrar aquesta prova “és una molt bona iniciativa, recuperem una cursa molt important que se celebrava a Martorell. Tenim moltes ganes de fer-la de nou. Quan es deixa de fer coses que agraden, la gent ho demana. No teníem cap esdeveniment atlètic d'aquestes característiques..

Inscripcions
El termini d'inscripcions a les curses queda obert fins al 18 d'abril en el cas de la cursa que puntua al Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta i fins al 20 d'abril per a les
curses de 5 i 10 quilòmetres i les curses de promoció. La inscripció haurà de fer-se al lloc web www.championchip.cat.

Redacció / Foto: Arxiu