Reconeixement de l’Ajuntament de Sant Joan Despí a l’handbol local

Imprimeix

Deu jugadors i tècnics van contribuir a l’èxit de la selecció catalana en el passat Campionat d’Espanya per Autonomies

L’Ajuntament de Sant Joan Despí volgut fer un reconeixement públic a diferents representants de l'handbol local pel seu paper a la selecció catalana. L'alcalde, Antoni Poveda, les persones santjoanenques -deu entre jugadors i tècnics- que, a començament de gener, van participar activament a l’èxit esportiu de la selecció catalana al Campionat d’Espanya per Autonomies d’handbol base en les categories juvenil, cadet i infantil. Aquest campionat, en què s’han aconseguit els millors resultats en tota la història de la selecció catalana en handbol base, es va celebrar per primera vegada a casa nostra, dins els actes del 75 aniversari de la Federació Catalana d’Handbol.

Concretament, les jugadores de l’Handbol Sant Joan Despí, Carolina Vázquez, Elena Rodríguez i Carla Cerezo, es van proclamat campiones d’Espanya en categoria cadet. Claudia Sabaté (Handbol Sant Joan) i Eli Cesáreo (Handbol Sant Vicenç) van ser subcampiones d’Espanya en categoria juvenil, categoria que va tenir a Gisele Guerrero (Handbol Sant Quirze) com a delegada.

D’altra banda, altres components de l’Handbol Sant Joan Despí han aconseguit la medalla d’or com a entrenadors o delegats. És el cas de José M. Herrero i Pep Zaguirre a categoria juvenil masculí o Xavi Aros a infantil masculí. Finalment, Roser Espert (Handbol Castelldefels) ha obtingut una medalla de bronze formant part de l’staff tècnic a la categoria infantil femení. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despi