Andreu Simón i Laia Guàrdia guanyen la Cinc Cims

La prova atlètica de Corbera de Llobregat, que va celebrar la seva cinquena edició, va aplegar al voltant dels 1.000 atletes

Uns 1000 atletes es van donar cita a la cursa Cinc Cims de Corbera de Llobregat, que enguany va arribar a la seva cinquena edició. La prova, de vint-i-sis quilòmetres, era puntuable per a la Lliga Trail Kerzo i per la Lliga Championchip.

El primer classificat en categoria masculina va ser Andreu Simón (Invers Team), amb un temps de 2h00’27’’. Aleix Cunillera (CM L’Hospitalet, 2h02’55’’) i Dani Aguirre (Land, 2h03’08’’) van arribar en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Laia Guàrdia, del Santfeliucorrer amb un registre de 2h33’32’’. Eva Mesado (Running Vigia, 2h34’24’’), va acabar en segona posició, i Verònica Zaragoza (2h37’05’’), tercera.

Redacció / Foto: Arxiu