Andrés Sanz guanya el IV Torneig de Reis de bowling

Imprimeix

Un total de 64 esportistes van participar en la competició que es va celebrar al Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts

Andrés Sanz, del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses, es va proclamar campió de la quarta edició del Torneig de Reis en vèncer Àxel Guimó del BC Diagonal, en la darrera eliminatòria de la final, per 232 a 213. La competició es va celebrar al Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. Diumenge va tenir lloc la semifinal i final amb els 20 millors classificats del torneig, Àxel Guimó, amb un total de 1620 pals, va entrar en el primer lloc per a la final, seguit de Jordi Tubella, del Joventut Al-vici (1560), Andrés Sanz (1931) i Miguel A Seoane, del Diamond BC (1504).

Pel que fa als rècord individuals, Moisés Pérez, del Diagonal va assolir la millor sèrie mentre el seu company d’equip, Àxel Guimó es va fer amb la millor partida 288 i la millor sèrie de repesca amb 1453. En categoria femenina la millor partida i sèrie de repesca va estar per Íngrid Julià, del Club Bowling Les Corts de Barcelona, amb 257 i 1302, la millor sèrie va estar per Cristina Sanz amb 1244 també jugadora del Club Les Corts.

Un total de 64 esportistes de 17 clubs catalans, van participar en la competició que va tenir lloc del 29 de desembre al 8 de gener.

Redacció / Foto: FCBB