Marc Alcalá guanya el Cros de Reis de Sant Sebastià

L’atleta gavanenc es va imposar en els 10 quilòmetres amb un temps de 29’32’’

Marc Alcalá, subcampió europeu sots 23 en els 1.500 metres i campió d’Espanya de la mateixa distància, es va imposar a Sant Sebastià en el LXXXVII Cros de Reis de la Gimnàstica de Ulía. L’atleta del FC Barcelona, que va fer un temps de 29’32’’, es va imposar en un esprint final, al favorit l'Hassan Oubaddi. Paula González Berodia es va imposar en la categoria femenina.

Segons informa el diari Marca, la 87 edició d'aquesta prova, la segona de més antiguitat a Espanya, es va disputar sobre un circuit urbà sota un intens fred, en un dels dies de temperatura més baixa dels darrers anys a la capital guipuscoana. S'esperava un duel entre Oubaddi i Iván Fernández, el pupil de Martín Fiz, que al final no va poder mantenir l'alt ritme dels dos primers i va acabar fent bronze en la línia de meta del passeig de la Zurriola.

Captura de pantalla 2017 01 09 a las 13.19.49

El premi gros se’l van disputar en els metres finals Alcalá i l'Hassan Oubadi, espanyol d'origen marroquí que era l'últim vencedor de la prova després de guanyar en 2016 a Javi Guerra. Dos segons van separar, en la línia d’arribada, a ambdós corredors en favor del gavanenc, qui ja s’ha convertit en un dels més prometedors migfondistes de l'atletisme espanyol.

Redacció / Fotos: Diario Vasco