El KK Petrovgrad, campió del XVIII Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues

Els serbis es van imposar a la final a l’FC Barcelona per un ajustat 70 a 72

El KK Petrovgrad es va proclamar campió de la divuitena edició del Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues que es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Les Moreres del 2 al 5 de gener. L’equip serbi es va imposar a la final a l’FC Barcelona per 70 a 72 en un enfrontament igualat que es va decidir en els darrers segons. El Fenerbahce d’Istanbul va acabar en quarta posició després de derrotar en el partit per al tercer i quart lloc al KK Basket Kids Montenegro BKM per 62 a 59. El conjunt amfitrió, el CB Nou Esplugues, va finalitzar en vuitè lloc.

Semifinals

Després d’una intensa fase prèvia, els quatre equips classificats per a semifinals van ser l’FC Barcelona Lassa, el KK Petrovgrad, el Fenesrbahce d’Istanbul i el KK Basket Montenegro BKM. Els blaugrana es van imposar als turcs per 64 a 57, mentre que el conjunt serbi va derrotar els montenegrins per 67 a 55.