Laia Sanz, homenatjada als premis RACC MotorSport

Imprimeix

La pilot de Corbera de Llobregat, que participarà per setena vegada al Dakar, va anunciar que marxava cap a Sud-amèrica el 27 de desembre

L’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I va acollir la gala de lliurament de premis RACC MotorSport. Dominadors en curses i campionats de les dues i les quatre rodes, professionals i amateurs van ser presents en un acte anual del món del motor. Entre els grans protagonistes es va homenatjar a les dues figures mundials de 2016: Marc Márquez (MotoGP) i Laia Sanz (Enduro).

La corberenca és una de les persones que gairebé mai falla en el lliurament de premis RACC MotorSport. Primer com trialera la més llorejada, amb 13 títols i ara com a mundialista d’enduro (5 títols), Laia Sanz està a punt d'iniciar el seu setè Dakar. La pilot tampoc va estalviar elogis al RACC: “Després d'aquesta fantàstica reunió RACC, ja començaré a preparar les maletes atès que el dimarts 27 ja emprenc viatge cap a Sud-amèrica per participar a la propera edició del Dakar. Tots estan molt pendents de mi davant aquest gran repte, confien molt en les meves possibilitats, però cal ser realistes i valorar que serà molt dur i que els contratemps poden aparèixer en qualsevol moment. I també és veritat que cada dia combinar especialitats com els raids i el tot terreny em resulta més difícil però aquí estem, amb moltes ganes.”

Redacció / Fotos: RACC