Primera Cursa de Pares Noel entre els mercats municipals de Viladecans

Imprimeix

Dissabte, 17 de desembre, a les 11 h, començarà al Mercat Municipal de la plaça d’Europa el recorregut, que organitza la Xarxa Comercial amb la col·laboració de l’Ajuntament

La Xarxa Comercial estrenarà una activitat durant les festes nadalenques que aspira a con­vertir-se, amb els anys, en una tradició: la Cursa de Pares No­el. Una cita en què els participants, disfressats del famós personatge, passejaran plegats per la ciutat. Aquesta 1a Cursa de Pares Noel tin­drà lloc el 17 de desembre, a les 11 del matí, i el recorregut unirà els dos mercats muni­cipals, sor­tint del de la plaça d’Europa. Hores d’ara ja s’hi han apuntat gairebé 100 ciutadans i la inscripció continua oberta.

Com no es tracta d’una competició per veure qui corre més –sinó de passar una bona estona amb amics, familiars i veïns–, els premis (100 euros en equi­pament esportiu) seran per a les tres disfresses més originals d’entre tots els participants. Les inscripcions, per 5 euros, es fan a les botigues Barroso Esports i Base Castelló Esports i inclouen bossa exclusiva, dorsal i barret de Pare Noel.

Enguany els agents econòmics de Viladecans (Xarxa Comercial, Mercats de Viladecans, botiguers del Barri Antic i Gremi d’Hostaleria) i l’Ajuntament han impulsat per primera vegada de manera conjunta la campanya nadalenca de promoció del comerç de la ciutat. La campanya porta el lema “Torna la il·lusió del Nadal”.

Els eixos comercials de Viladecans s’estan engalanant com mai perquè tant els veïns i veïnes de Viladecans com els visitants gaudeixin dels comerços de Viladecans, fruit de la variada oferta de què disposen. A més dels guarniments i la il·luminació tradicionals, enguany se sumen noves accions, com la de la nova cursa, per fer més atractives les compres durant les setmanes a l’entorn de les festes nadalenques.

Redacció / Foto: Aj. Gavà