La Portals 2017 homenatjarà Joaquim ‘Purito’ Rodríguez

Imprimeix

La vuitena edició se celebrarà el 2 d’abril i les inscripcions s’obriran el proper mes de gener

El ciclista català Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que recentment va anunciar la seva retirada definitiva com a corredor professional després de disset temporades, ha accedit a la petició del Club Esportiu Lataca i serà homenatjat a La Portals 2017 el dia 2 d’abril.

La Portals és una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta vuitena edició dedicarà homenatge al quI ha estat el millor ciclista català de tota la història Joaquim ‘Purito’ Rodriguez, amb grans victòries en el seu palmarès de les que destaquen tres vegades millor corredor del món de la classificació UCI WorldTour, pòdium al Giro, Tour i Vuelta, guanyador dues edicions de la Volta a Catalunya, Volta al Pais Vasc, Giro de Lombardia, medalla d’argent al Campionat del Món a Florència... A més de ‘Purito’ Rodríguez també participaran els habituals exprofessionals Àngel Edo, Marta Vilajosana, Marino Lejarreta, Israel Nuñez, Pepe Recio, Melcior Mauri, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, entre altres.

La Portals tindrà un recorregut de 60 quilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat, així com també Castellbell i el Vilar i Esparreguera. L'inici i final serà a la pista coberta Martí Gil de Collbató. Les inscripcions s’obriran a mitjans de gener mitjança el web www.laportals.cat.

Redacció / Fotos: Arxiu