La Sansi de Viladecans 2016 aplega uns 1.500 participants

Mohamed Zarhouni i Míriam Ortiz es van proclamar campions de Catalunya en la distància dels cinc quilòmetres

La Renault Street Run Sansi de Viladecans va celebrar ahir diumenge una nova edició, estrenant nom i un format remodelat en el qual s'incloïen dues distàncies: de cinc quilòmetres –tercer Campionat de Catalunya en ruta- i 10 quilòmetres. A més es van programar diverses curses per als més petits. La competició va aplegar al voltant dels 1.500 participants, completant el recorregut 1.450 d'ells.

A la prova dels cinc quilòmetres, la victòria en la categoria masculina va ser per Mohamed Zarhouni (FC Barcelona), que va parar el cronòmetre en 14’45’’. Mohamed ait Ben Aissa (La Sansi, 14’52’’) i Abderramin El Jaafari (CA La Sansi, 14’57’’) va ser segon i tercer respectivament. En noies, Miriam Ortiz (AAC, 17’17’’) va aconseguir un clar triomf sobre Meritxell Soler (17’33’’) i la també marroquina Hasna Bahom (FC Barcelona, 17’42’’). La quarta posició fou per la cubana Dayane Horta i la cinquena, per la boliviana Janeth Becerra.

Pel que fa a la prova de deu quilòmetres, els atletes estrangers van ser grans dominadors, amb victòries del letó Dmitrijs Serjogins (CA La sansi, 31’49’’) i de la polonesa Patrycja Wlodarczyk (La Sansi, 37’55’’). El primer, Serjogins, es va imposar per 35 segons d'avantatge sobre el marroquí Yousef Fateh i amb més d'un minut sobre el llegendari Martín Fiz. En la categoria femenina, la italiana Giula Rogdanza (SS Lazio Atlética Leggera, 39’01’’) i la catalana Montse Aranda (Bcteam, 41’06’’) van ser segona i tercera respectivament.

En el marc de la col·laboració entre el Parc de Collserola i el RACC es va realitzar, a més, una activitat conjunta de conscienciació amb treballadors RACC, com una acció de responsabilitat social i ambiental corporativa en el sentit dels objectius establerts en l'acord.

Redacció / Fotos: la Sansi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix