Festa gran de l’esport molinenc a la Joventut Catòlica

Imprimeix

Marc Martí i Laura Oliva van ser escollits com a millors esportistes de la darrera temporada

La Joventut Catòlica de Molins de Rei va acollir aquest divendres l’acte de lliurament dels Premis de l’Esport, que enguany van arribar a la cinquena edició. Un acte on es va voler reconèixer públicament les persones i entitats de la vila que més han destacat en les seves respectives disciplines esportives durant la darrera temporada, però també la dimensió social, solidària i de salut de la pràctica esportiva.

Enguany el jurat va decidir atorgar el premi a l’entitat que millor promou la iniciativa social i la salut al CAP Molins de Rei. També va atorgar al Club Esportiu Molins 2000, al Club Futbol Sala Molins 99 i a l’Associació Esportiva Molins el premi a l’entitat esportiva que promogui iniciatives que contribueixin a difondre els valors de l’esport a infants i joves. Pel què fa al reconeixements als equips, el premi al millor equip masculí se’l va endur l’equip sènior de waterpolo del Club Natació Molins de Rei, mentre que l’equip cadet - juvenil del Club Futbol Sala Molins 99 es va proclamar millor equip femení.

Guardons individuals

Pel que fa als premis individuals, el millor esportista masculí va resultar Marc Martí (motor) i el guardó a la millor esportista femenina va ser per Laura Oliva Ripoll (futbol Sala). El premi a l’esportista promesa va recaure en la Ingrid Caballero (gimnàstica). El jurat també va acordar una distinció especial a la trajectòria del ciclista local Josep Tena.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals va destacar que “any rere any podem veure el gran nivell i el planter de l’esport local” i va subratllar que els premis “són un reconeixement als esportistes i clubs pel foment de la pràctica esportiva i dels seus valors”. D’altra banda, el primer tinent d’alcalde Xavi Paz es va mostrar convençut de la fortalesa de l’esport a Molins de Rei i va apuntar que “els premis han de ser un incentiu per a clubs i esportistes per millorar any rere any”. També va agrair “la gran feina de les entitats, els esportistes i el Centre d’Atenció Primària en benefici de l’esport a la vila.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei