El 34è Open d’Escacs de Martorell ja té campions

Imprimeix

Antonio Gual (A), Andreu Tejedor (B) i César Alcalá (C) es van imposar en una competició que va aplegar prop dels 180 jugadors

El Club d'Escacs Martorell va celebrar dissabte a Ca n'Oliveras l'acte de lliurament del 34è Open d'Escacs, tot fent-lo coincidir amb el 31è Torneig Josep Roviralta de partides ràpides. La competició va aplegar gairebé 180 jugadors, repartits en tres categories (A, B i C disputats en nou caps de setmana de competició). El martorellenc Andreu Tejedor es va imposar enguany en la categoria B i Antonio Gual, del Cerdanyola, ha guanyat la categoria A. Mentrestant, a la categoria C el vencedor va ser César Alcalá, del Vilafranca.

Jordi Bascuñana, president de l’entitat organitzadora, refermava que l'Open "es consolida dins el panorama dels escacs a Catalunya malgrat la forta competència de tornejos que hi ha, ja que hem tingut gairebé 180 participants vinguts de Martorell, del Baix Llobregat, de les comarques barcelonines i de la resta de Catalunya".

Partides Ràpides

La vetllada la incloure el XXXI Torneig Josep Roviralta de Partides Ràpides, amb el triomf, després de les 9 rondes jugades, de Sergi Obón (Barberà). Antonio Gual va ser el segon classificat. En total, hi van prendre part 46 jugadors.

Redacció / Fotos: AJ. Martorell