Isaac Simón guanya la 29a Cursa de Ciclocròs de Sant Joan Despí

La prova, puntuable per a la Copa Catalana, va aplegar uns dos-cents participants al Parc Ciclista del Llobregat

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la 29a Cursa de Ciclocròs de Sant Joan Despí puntuable per a la Copa Catalana. A la categoria Elit es va imposar Isaac Simón davant de Jofre Cullell, que va participar com a sots 23. Tot i estar al capdavant, Simón va patir una punxada però al final va aconseguir arribar en solitari. Tercer va ser Gerard Álvarez a poc menys d´un minut. Magda Durán, vint-i-quatre hores després de ser premi revelació a la festa del ciclisme català, es va imposar a la prova femenina. Uns 163 ciclistes més un total de 42 nens es van donar cita al Parc Ciclista del Llobregat.