Prop dels 200 atletes van participar en la Cursa Urban Trail Sota Ponts

Laura Gómez i David Valls, en els 6 km, i Paula Batlle i Jordi García, en els 12 km, va ser els guanyadors de la primera edició

Esplugues de Llobregat va acollir ahir diumenge 20 de novembre la primera edició de la Cursa Urban Trail Sota Ponts, que va aplegar prop dels 200 participants en els dos recorreguts en què es va dividir la competició. Cal destacar que la cursa va tenir un vessant solidària, ja que es va fer una aportació de 0,5 euros per cada participant destinada a l’Associació per la Igualtat de Drets per als Discapacitats (AIDED).

A la Cursa Open de 6 quilòmetres, la guanyadora en la categoria femenina va ser Laura Gómez, del Primal Training BCN, amb un temps de 30’08’’. Carolain Avila (Energy Team, 30’14’’) i Lourdes Roy (independent, 30’59’’) van ser segona i tercera respectivament. A la categoria masculina, el primer classificat fou David Valls (independent) amb un registre de 24’01’’, seguit de Gerard Alba (independent, 24’27’’) i Marcel Carnero (Primal Training BCN, 25’23’’).

D’altra banda, a la Cursa Pro, de 12 quilòmetres, Paula Batlle, dels Fasttriatlón, es va imposar amb un temps de 53’43’’. Mireya Casanova (Morlacos Team, 58’08’’) va finalitzar en segona posición i Maribel Gabás (Catacrac, 58’49’’) va ser tercera. I a la categoria femenina, el vencedor va ser Jordi García (AC77) amb 43’49’’. Carlos Lancharro (Corresolidaris, 45’53’’) fou segon i Jose Maria Matos (Corresolidaris, 46’31’’) va acabar tercer.